Over ons assortiment

Bouwradiocenter beschikt over een breedt aanbod aan bouwradio´s. Van Makita tot Perfectpro, wij hebben het in huis. Om u nog meer informatie te verschaffen over ons assortiment leest u hier meer over onze verschillende merken.dsa

Bosch

Bosch producteert veel verschillende elektrische apparaten waaronder enkele bouwradio's. Het assortiment van Bosch voldoet voor zowel professional als particulier. De radio's van Bosch zijn erg betrouwbaar en degelijk.

Dewalt

Dewalt is opgericht in 1922, en is ontstaan uit het idee van een enkele zaagmachine. Sindsdien zijn zij allerlei gereedschap gaan ontwikkelen, waaronder in verloop van tijd ook de bouwradio. De bouwradio's die Dewalt produceert zijn van hoge kwaliteit.

Ironside

Ironside produceert met name handgereedschap. Dat zij gespecialiseerd zijn in handgereedschap is ook terug te zien in hun productie van bouwradio's. In tegenstelling tot andere merken, hebben zij enkel een Bluetooth speaker ontwikkeld.

Makita

Makita heeft een enorm assortiment in zowel Gereedschap als gebruiksartikelen. De bouwradio's van makita zijn geschikt voor elke klus.

Perfectpro

Perfectpro is zich in 2004 gaan specialiseren in het ontwikkelen en bouwen van bouwradio's. Dankzij hun specialisatie bieden zij het breedste assortiment bouwradio's op de markt. De radio's van Perfectpro zijn standaard regen-, vuil- en stofbestendig en door hun behuizing ideaal voor op de bouwplaats.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x